MICDOM forum o którym nie słyszałeś

Forum komputerowe.

#1 2008-12-31 13:49:30

micbar

Moderator

506768
Skąd: Radom
Zarejestrowany: 2008-11-29
Posty: 79
Punktów :   -1 
WWW

Zawieszony Komputer

Na pewno nie raz zauważyliście jak wasz komputer się zawiesza. Wpisujcie tu jakie są wasze sposoby na odwieszenie kompa. Przypominam nie piszemy bezsensowego:"wciskam reset"... To już wszyscy znają. Wypowiadać się.

Offline

 

#2 2009-01-03 17:21:10

Cajsman

Prawie znany

10534241
Skąd: Białystok
Zarejestrowany: 2009-01-03
Posty: 92
Punktów :   

Re: Zawieszony Komputer

Chciałeś chyba powiedzieć alt+ctrl+delete


SPAMERY I LAMERY DO BUDY, BO CAJSMAN WAS ZJE

http://www.bankfotek.pl/image/165146.jpeg

Offline

 

#3 2009-01-03 17:56:16

Cajsman

Prawie znany

10534241
Skąd: Białystok
Zarejestrowany: 2009-01-03
Posty: 92
Punktów :   

Re: Zawieszony Komputer

U mnie ctrl+alt+esc nie działa

Ostatnio edytowany przez Cajsman (2009-01-03 17:56:54)


SPAMERY I LAMERY DO BUDY, BO CAJSMAN WAS ZJE

http://www.bankfotek.pl/image/165146.jpeg

Offline

 

#4 2009-01-03 18:03:41

Cajsman

Prawie znany

10534241
Skąd: Białystok
Zarejestrowany: 2009-01-03
Posty: 92
Punktów :   

Re: Zawieszony Komputer

Ups nie doczytałem


SPAMERY I LAMERY DO BUDY, BO CAJSMAN WAS ZJE

http://www.bankfotek.pl/image/165146.jpeg

Offline

 

#5 2009-01-04 07:54:30

kopiarz

Użytkownik

160787
Skąd: Radom
Zarejestrowany: 2009-01-02
Posty: 12
Punktów :   
WWW

Re: Zawieszony Komputer

Jak nie można wyjść z aplikacji a Menadżer Zadań Windows nie działa można nacisnąć:

Kod:

lewy alt + Tab
Spowoduje to wyświetlenie okna z otwartymi aplikacjami, przełączamy na inną działającą
 i MZ powinien się odblokować

Albo wprowadzić komputer w "Stan Wstrzymania" Przyciskiem "SLEEP" (znajdującym się na prawie każdej klawiaturze) Lub przyciskiem "POWER" (po uprzednim skonfigurowaniu ustawień systemu) po wyłączeniu komputera z "Stanu Wstrzymania" Wszystkie aplikacje powinny być zminimalizowane.

Ostatnio edytowany przez kopiarz (2009-01-04 08:00:56)


http://img116.imageshack.us/img116/824/2offtop1uo4dx61ro9ze0.gif

Offline

 

#6 2009-01-04 14:37:26

micbar

Moderator

506768
Skąd: Radom
Zarejestrowany: 2008-11-29
Posty: 79
Punktów :   -1 
WWW

Re: Zawieszony Komputer

Nie wiedziałem, że to działa... A ma ktoś z was laptopa? Co robicie, gdy lapek się zawiesza?

Offline

 

#7 2009-01-29 22:47:32

FiFU

biały murzyn. -_-

1620212
Skąd: Częstochowa
Zarejestrowany: 2009-01-29
Posty: 13
Punktów :   
WWW

Re: Zawieszony Komputer

Ja mam laptopa I jak się zawiesza to zamykam klapkę:P


Gadu-Gadu jest moim prywatnym komunikatorem, proszę o nie pisanie z prośbami o pomoc. Wszystko możesz dopytać się na forum.

Szukasz sterowników do swojego komputera i mieszkasz w Częstochowie? Przyjdź do mojego biura ze swoim komputerem, a otrzymasz wszystkie sterowniki za symboliczną cenę.

Offline

 

#8 2009-01-30 12:15:31

micbar

Moderator

506768
Skąd: Radom
Zarejestrowany: 2008-11-29
Posty: 79
Punktów :   -1 
WWW

Re: Zawieszony Komputer

Najlepiej lapka wyłączyc, działa jak restart, ale nie zawsze.

Offline

 

#9 2009-01-31 15:17:54

micbar

Moderator

506768
Skąd: Radom
Zarejestrowany: 2008-11-29
Posty: 79
Punktów :   -1 
WWW

Re: Zawieszony Komputer

Przyciskiem którym włączasz lapka..

Offline

 

#10 2009-02-02 17:51:10

Cajsman

Prawie znany

10534241
Skąd: Białystok
Zarejestrowany: 2009-01-03
Posty: 92
Punktów :   

Re: Zawieszony Komputer

domi_bedn napisał:

FiFU napisał:

Ja mam laptopa I jak się zawiesza to zamykam klapkę:P

Ja się na lapkach nie znam, ale... to coś daje? Bo nigdy nie obsługiwałem się lapem.

Wtedy lapek przechodzi w stan wstrzymania...


SPAMERY I LAMERY DO BUDY, BO CAJSMAN WAS ZJE

http://www.bankfotek.pl/image/165146.jpeg

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
1.9tdi silnik nie nagrzewa sie gothic 2 returning pozycje erotyczne www.czlapaki.pun.pl 49102378 sympatia